versiune BETA

VULTURUL MINTIU GHERLII – FC UNIVERSITATEA CLUJ

VULTURUL MINTIU GHERLII 0 - 5 FC UNIVERSITATEA CLUJ
03 Iun 2017 - 16:00Mintiu Gherlii

Campionat încheiat en-fanfare. Vulturul Mintiu Gherlii – “U” Cluj 0-5

Ultima etapă din Liga a IV-a a adus o nouă victorie la scor pentru echipa noastră.

Antrenorul Marius Popescu a modificat partitura la Mintiu Gherlii și a avut parte de câteva surprize plăcute. La prima acțiune de atac a “studenților”, Hordouan a trimis un șut-centrare dintr-un unghi imposibil, iar balonul a scuturat plasa porții lui Lenghel (4). A fost prima reușită în tricoul alb-negru pentru jucătorul sosit de la Gloria Bistrița. “U” Cluj a controlat repriza, a stat permanent în jumătatea adversă, dar următoarea ocazie notabilă a venit abia în minutul 42, atunci când Lemac și Hîmpea au trecut pe lângă gol la aceeași fază, ultimul luând la țintă bara.

Universitatea s-a dezlănțuit în partea secundă. Introdus la pauză, Salcău a făcut 2-0 la prima sa atingere de balon (46), apoi Fodor a majorat avantajul cu un șut plasat de la marginea careului (56), iar golgheterul Lemac a completat lista marcatorilor (74). Ultimele minute i-au aparținut unui alt jucător trimis în teren pe parcurs, Budin, care a expediat al doilea “trasor” al zilei, stabilind scorul final.

“U” a încheiat campionatul neînvinsă, pe prima poziție, cu 82 de puncte. În cele 28 de partide jucate, a legat 27 de victorii, a obținut o remiză și a marcat 167 de goluri, primind doar 9. Vineri, la Baza Sportivă “Dan Anca”, din cartierul Gheorgheni, echipa noastră va juca finala Cupei României, faza județeană, cu Gloria Cătina. Cel mai important examen, barajul de promovare, este programat în zilele de 17 respectiv 24 iunie, cu învingătoarea întâlnirii dintre Avântul Bârsana și FC Lăpușul Târgu Lăpuș.

VULTURUL MINTIU GHERLII – “U” CLUJ 0-5 (0-1)

Au marcat: Hordouan (4), Salcău (46), Fodor (56), Lemac (74), Budin (80)

Vulturul: Lenghel – Dunca, Marinescu, Brehar, Teglaș – Fărcaș, Mureșan, Neamț, Hodiș – Rus, Fărcaș Ov.

“U”: Man – Potcoavă, Ionescu, Irimie (46, Telcean), Manu – Fizeșan (59, Budin), Fodor – Hordouan, Rogozan (46, Salcău), Hîmpea (52, Chiorean) – Lemac

Stadion: Mintiu Gherlii

Teren: modest

Spectatori: 400

Foto: Noemi Adrienn