versiune BETA

UNIREA TRITENII DE JOS – FC UNIVERSITATEA CLUJ

Unirea Tritenii de Jos 0 - 3 FC Universitatea Cluj
29 Apr 2017 - 17:00Baza Sportivă Tritenii de Jos

Victorie muncită: Unirea Tritenii de Jos – “U” Cluj 0-3

“Studenții” s-au întors cu toate punctele de la Tritenii de Jos, după o nouă întâlnire disputată pe o suprafață de joc modestă, dar în care experiența a făcut diferența.

Restanța din cadrul etapei a XVII-a a strâns câteva sute de spectatori și s-a jucat, din nou, pe un teren lipsit de iarbă în mai multe porțiuni. Goga a deschis scorul repede, în minutul 4, iar Giurgiu (27) respectiv Takacs (45) au trimis, pe rând, balonul în bară, avantajul Universității menținându-se minim la pauză.

Partea secundă a debutat cu ocazia aceluiași Goga, care a reluat cu capul puțin alături (48), iar mai târziu Takacs avea să îl întindă serios pe Rusu, însă portarul gazdelor a respins în corner (54). Șters de data aceasta, Lemac a șutat telefonat din interiorul careului, la una dintre puținele ocazii clare pe care și le-a creat (59), dar avantajul avea să fie majorat de Ionescu, apărut perfect la finalizare (62). Gazdele au replicat târziu, cu o execuție de la distanță, însă total necadrată (85) și tot un jucător al Unirii, Crișan, avea să devieze în poartă șutul lui Potcoavă, introdus pe parcurs, stabilind scorul final (89).

Cu victoria de la Triteni, “U” Cluj se menține pe prima poziție și ajunge la 61 de puncte. În etapa următoare, programată duminică, 7 mai, la ora 18:00, elevii lui Marius Popescu vor juca pe teren propriu, cu CS Florești.

Unirea Tritenii de Jos – “U” Cluj 0-3 (0-1)

Au marcat: Goga (4), Ionescu (62), autogol Crișan (89).

Teren: modest

Spectatori: 600

Unirea: Rusu – Indreica, Gall, Pintilie, Ceclan – Sașa, Paleoca – Ludușan, Podariu, Câmpean – Petrea. Antrenor: Andrei Pintilie

“U” Cluj: Pop – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Hîmpea – Giurgiu, Rogozan – Takacs (83, Potcoavă), Hațiegan (64, Seck), Goga (85, Pintea) – Lemac (72, Salcău). Antrenor: Marius Popescu.

Foto: Marius Jucan