versiune BETA

SĂNĂTATEA CLUJ – FC UNIVERSITATEA CLUJ

SĂNĂTATEA CLUJ 0 - 0 FC UNIVERSITATEA CLUJ
06 Oct 2017 - 15:00Baza Sportivă "Clujana"

Sub semnul ghinionului. Sănătatea – “U” Cluj 0-0

“Studenții” au lovit de trei ori bara, dar s-au întors doar cu un punct de pe terenul “Virușilor verzi”.

Echipa noastră nu a mai repetat evoluția consistentă din Cupa României, cu Olimpia Satu Mare, iar astăzi a înregistrat prima remiză cu Adrian Falub pe bancă, într-un joc presărat cu numeroase durități și intrări la limita regulamentului din partea gazdelor. A fost o repriză lipsită de strălucire, în care doar Onicaș și Goga i-au dat emoții lui Lăzăreanu. Primul cu o periculoasă lovitură de cap, care a trecut puțin peste transversală (15), în timp ce ultimul l-a luat la țintă pe portarul Sănătății (41).

Partea secundă a debutat cu ocazia lui Ceaca, care a tras de la marginea careului și a izbit bara (51), Goga imitându-l, mai târziu, după o combinație cu Hațiegan (67). Sarabanda ratărilor Universității Cluj a venit în minutul 73. Hordouan și Lemac au trimis, pe rând, în bară, balonul a ajuns de fiecare dată la Florescu, însă acesta nu a izbutit să-l învingă pe Lăzăreanu.

“Studenții” au forțat pe final, gazdele s-au mulțumit să respingă lung toate baloanele, iar tabela a “înghețat” la 0-0.

“Șepcile roșii” ar fi meritat victoria, în ciuda prestației mai puțin reușite, e concluzia antrenorului Adrian Falub.

“Meritam să câștigăm, pentru că am avut multe ocazii, chiar dacă nu am reușit un joc strălucit. Astăzi ne-a lipsit norocul. Am dominat partida și am încercat să jucăm în fața unei echipe care s-a apărat bine, dar nu ne-a pus probleme deosebite. Am obținut doar un punct și mergem mai departe, important e să promovăm, asta ne interesează. Campionatul nu e atât de ușor pe cât se așteptau mulți, dar vom lupta până la capăt. Sunt echipe bune, precum Perfomanța Ighiu, care ne-a pus probleme, chiar dacă am învins-o. Sănătatea și-a dorit mult de la acest meci, poate a fost cel mai important pentru ei. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut și să ne gândim că Liga a 3-a e altceva”, a declarat tehnicianul, după meci.

FC Universitatea Cluj a coborât pe locul 4, cu 11 puncte și un meci mai puțin disputat, iar sâmbăta viitoare, la ora 15:00, va primi vizita celor de la FC Avrig.

“U”: Albuț – Takacs, Onicaș, Abrudan, Manu (69, Irimie) – Giurgiu (C), Micaș (85, Moldoveanu) – Hordouan, Greu (49, Florescu), Goga – Hațiegan (69, Lemac)