versiune BETA

FC Universitatea Cluj – Someșul Gilău

FC Universitatea Cluj 11 - 0 Someșul Gilău
25 Mar 2017 - 15:00Baza Sportivă "Dan Anca", Cluj-Napoca

Dezlănțuiți! “U” Cluj – Someșul Gilău 11-0

“Studenții” au obținut astăzi o nouă victorie categorică pe terenul din incinta Bazei Sportive “Dan Anca”, într-un meci din cadrul etapei a XIX-a.

Sub privirile președintelui Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, aflat la Cluj cu ocazia partidei de mâine seară, dintre România și Danemarca, elevii lui Marius Popescu au avut nevoie de aproape o jumătate de oră pentru a deschide scorul. Hațiegan a înscris din interiorul careului, descătușarea venind până la pauză, după “dublele” semnate de Lemac respectiv Goga, la care s-a adăugat golul lui Rogozan, primul pentru el în campionat.

Partea a doua s-a derulat în același ritm intens, cu Lemac învingându-l în alte două rânduri pe Biliga și cedându-i locul senegalezului Seck, aflat la debutul în tricoul alb-negru. Noul nostru jucător, care a fost adoptat imediat de către fani, s-a zbătut mult și a marcat pentru 9-0, urmat de Takacs, după numai un minut. Ultima acțiune a partidei a adus un penalty pentru Universitatea, executat de același Seck, la insistențele tribunei, și transformat fără emoții.

“Șepcile roșii” au ajuns, astfel, la 112 goluri marcate în Liga a IV-a, au acumulat 49 de puncte, iar etapa viitoare, tot pe Baza Sportivă “Dan Anca”, o vor întâlni pe Unirea 1946 Florești. Întâlnirea este programată vineri, la ora 15:00.

Antrenorii Marius Popescu și Zsolt Szilagyi au început meciul de astăzi în formula:

Man – Budăcan, Abrudan, Irimie, Manu (59, Hîmpea) – Giurgiu, Rogozan (78, Fizeșan) – Takacs, Hațiegan, Goga (68, Salcău) – Lemac (61, Seck).

Foto: Cristian Cosma / Upfoto.ro