versiune BETA

FC UNIVERSITATEA CLUJ – ISCT

FC UNIVERSITATEA CLUJ 12 - 0 ISCT
13 Mai 2017 - 11:00Baza Sportivă "Dan Anca", Cluj

Festival de goluri. “U” Cluj – ISCT 12-0

Echipa noastră a surclasat Industria Sârmei Câmpia Turzii, într-un meci disputat astăzi la Baza Sportivă “Dan Anca” din cartierul Gheorgheni.

Lemac a deschis scorul cu un șut violent din careul mic, după o greșeală a fundașilor oaspeți, iar în următorul sfert de oră a nimerit de două ori bara lui Cioargă. Giurgiu a făcut 2-0 în urma unei faze lucrate, apoi Goga a lovit și el bara, cu mențiunea că și-a luat o dublă-revanșă, în vreme ce Takacs și din nou Lemac au trimis fiecare mingea în plasă până la pauză.

Alte șase reușite au venit în partea secundă. Irimie a înscris primul său gol într-o partidă oficială pentru “U” Cluj, Lemac și Goga au bifat hattrick-ul, iar Takacs “dubla” zilei. Pe final, Ionescu a completat lista marcatorilor, iar la ultima fază a meciului senegalezul Seck a înschis tabela.

Cu victoria de astăzi, “studenții” ajung la 70 de puncte și 145 de goluri înscrise, runda viitoare urmând să joace restanța cu FC Ardealul, în cartierul Someșeni.

“U” CLUJ – ISCT 12-0 (6-0)

Au marcat: Lemac (7, 42, 57), Goga (33, 41, 83), Giurgiu (27), Takacs (37, 79), Irimie (52), Ionescu (88), Seck (90).

“U” Cluj: Pop (46, Rus) – Budăcan, Abrudan (46, Irimie), Ionescu, Manu – Giurgiu, Budin – Takacs, Goga, Salcău (57, Potcoavă) – Lemac (82, Seck)

ISCT: Cioargă – Cămărășan, Popa, Cecălăcean, Mocan – Rusu, Ciungan, Tescar, Moldovan – Iepure, Indrei

Timp: ploios

Teren: sintetic, Baza Sportivă “Dan Anca”

Spectatori: 700

Fotografii: Cristian Cosma