versiune BETA

FC UNIVERSITATEA CLUJ – CS FLOREȘTI

FC UNIVERSITATEA CLUJ 5 - 1 CS FLOREȘTI
07 Mai 2017 - 18:00Cluj Arena

Un nou pas spre Liga a III-a. “U” Cluj – CS Florești 5-1

“Studenții” au marcat cinci goluri în poarta Floreștiului și au bifat a 21-a victorie a sezonului.

La revenirea Universității pe Cluj Arena, după trei deplasări consecutive, Takacs a reușit o “dublă” în prima jumătate de oră, iar Cucuruzan a redus din diferență chiar înaintea pauzei, la o nesincronizare în defensiva noastră.

În debutul părții secunde, antrenorul Marius Popescu l-a înlocuit pe Hațiegan cu Hîmpea, iar ultimul a avut nevoie de numai un minut pentru a duce scorul la 3-1 și a lămuri problema învingătoarei (57). Următorul atac al “Șepcilor roșii” a adus un nou gol în poarta lui Aranyosi, semnat de această dată de golgheterul Lemac, după “assist-ul” lui Takacs (63). Mai târziu, Goga a luat la țintă transversala, Hîmpea a scuturat plasa din apropiere, însă golul său a fost anulat din cauza unui fault la portar (79). Giurgiu, Potcoavă și Ionescu au trecut, fiecare, pe lângă al cincilea gol al meciului, oaspeții au replicat prin Cucuruzan, apoi Seck a irosit o lovitură de pedeaspă obținută de Pintea. La ultima fază a întâlnirii, “U” a primit un nou penalty, Giurgiu a pus mingea la punctul cu var și a stabilit, cu siguranță, scorul final.

Echipa noastră a ajuns, astfel, la 64 de puncte, iar etapa viitoare, programată miercuri, va juca pe terenul celor de la AS Viile Dejului.

“U” CLUJ – CS FLOREȘTI 5-1 (2-1)

Au marcat: Takacs (20, 30), Hîmpea (57), Lemac (63), Giurgiu (90, penalty) / Cucuruzan (45)

“U” Cluj: Pop – Potcoavă, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Fizeșan – Takacs (83, Salcău), Goga (86, Pintea), Hațiegan (56, Hîmpea) – Lemac (74, Seck)

CS Florești: Aranyosi – Frătean, Trușcă R., Trușcă Ad., Corpodean – Rafa, Părăvan, Ciotlăuș, Câmpean – Dîrjan, Cucuruzan

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 1.800

Marius Popescu, antrenor „U” Cluj: “Am făcut un meci bun, scorul putea fi chiar mai mare, am avut și un penalty ratat. Golul primit a venit pe fondul unei greșeli care poate să apară în orice meci, dar astfel de erori se pot corecta, nu e nimic de speriat. E foarte important ca miercuri să câștigăm la Viile Dejului, sâmbăta viitoare la fel, asta ca să ne asigurăm câștigarea matematică a seriei. Apoi, mai avem un meci de cupă și, desigur, barajul de promovare, extrem de important, de altfel. Sper ca toți jucătorii să fie sănătoși, iar suporterii să ne încurajeze la fel ca până acum”