versiune BETA

FC UNIVERSITATEA CLUJ – CETATE DEVA

FC UNIVERSITATEA CLUJ 2 - 0 CETATE DEVA
12 Aug 2017 - 11:00Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu"

Continuăm seria victoriilor. “U” Cluj – Cetate Deva 2-0

“Studenții” au trecut în această dimineață de Cetate Deva (Liga a III-a) și au bifat a treia victorie în pregătiri.

Întâlnirea din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” a debutat cu dubla-ocazie a lui Greu, care, scăpat singur spre poartă, a ratat execuția (9), iar apoi a șutat peste transversală, după ce a reușit să-l dribleze pe Apostol (12). Echipa noastră a continuat să preseze, a creat superioritate, primul gol venind conform cursului jocului: în urma unui corner, balonul a fost deviat la Abrudan, care a marcat lejer, din careul mic (26). Ocaziile au curs la poarta devenilor și după deschiderea scorului. Takacs a urcat în viteză și a trimis puțin alături (31), iar combinația Lemnaru-Goga s-a încheiat cu reluarea ultimului în plasa laterală (38). În finalul reprizei, după o incursiune în banda stângă, același Greu a ratat desprinderea și s-a intrat la cabine cu avantaj minim.

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, a rulat în partea a doua ceilalți jucători avuți la dispoziție, noutatea fiind Dintrich O’Neil, un tânăr atacant francez, sosit în probe. De altfel, acesta a irosit o șansă importantă în startul actului secund, când l-a lobat pe Apostol, însă balonul s-a scurs în afara terenului. Oaspeții s-au apropiat în două rânduri de buturile lui Dinu, dar fără să-i pună probleme, în timp ce, la cealaltă poartă, Moldoveanu l-a întins serios pe goalkeeperul Cetății. Ursu ne-a adus cea de-a treia victorie amicală a verii, cu o execuție simplă, din careu (73).

“Șepcile roșii” vor juca următorul meci de verificare miercuri, 16 august, la ora 18:00, tot în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, împotriva unei alte formații din Liga a III-a, Performanța Ighiu.

“U” CLUJ – CETATE DEVA 2-0 (1-0)

Au marcat: Abrudan (26), Ursu (73)

“U” Cluj: Albuț Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Greu – Lemnaru

Au mai jucat: Dinu, Telcean, Ionescu, Cordoș, Manu, Trancă, Moldoveanu, Svichi, Hațiegan, Hîmpea, O’Neil, Codorean

Cetate Deva: Apostol – Ionică, Șoit, Mintaș, Doboș – Bărculeț, Boldea, Robert, Firan – Tecsi, David

Teren: Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu

Spectatori: 150

Rezultatele înregistrate de “U” în pregătiri:

“U” Cluj – Sticla Arieșul Turda 7-0

Luceafărul Oradea – “U” Cluj 0-0Sănătatea Cluj – “U” Cluj 0-2

Foto: cjsport.ro