versiune BETA

FC UNIVERSITATEA CLUJ – ARMENOPOLIS GHERLA

FC UNIVERSITATEA CLUJ 8 - 0 ARMENOPOLIS GHERLA
28 Mai 2017 - 18:00Cluj Arena

Super execuții și o nouă victorie la scor. “U” Cluj – Armenopolis Gherla 8-0

“Studenții” au făcut spectacol cu ocazia ultimului meci disputat pe Cluj Arena în campionat.

Urmărită din tribune de baschetbaliștii formației “U”- Banca Transilvania, noua campioană a României, Universitatea a deschis scorul repede, în minutul 9, atunci când Goga și Pintea au scăpat singuri spre poarta adversă, iar ultimul a îndeplinit o simplă formalitate. Apoi, lovitura de cap a lui Irimie a fost respinsă de pe linia porții de către unul dintre fundașii gherleni, sarcina stabilirii scorului primei reprize revenindu-i, astăzi, cuplului Goga-Takacs.  

Pauza a adus un moment inedit, baschetbaliștii pregătiți de Mihai Silvășan, alături de staff-ul tehnic, prezentându-le spectatorilor toate cele trei trofee câștigate în acest sezon: Supercupa României, Cupa României și trofeul de campioană. Colegii lor fotbaliști aveau să înceapă în forță partea a doua, iar prima reușită a fost o super execuție marca Darius Hîmpea: în urma unui corner, el a trimis balonul, cu efect, direct în poartă (52). Goga a înscris din nou după numai două minute, Manu a văzut al doilea cartonaș galben, în vreme ce nou-intratul Lemac și-a trecut și el în cont “dubla”. Finalul partidei a adus un alt eurogol, semnat de această dată de către Budăcan, care a trimis balonul sub transversală de la peste 20 de metri.

FC Universitatea Cluj va dona fostului fotbalist Cristian Coroian, care se recuperează după un accident vascular cerebral suferit în 2015, profitul obținut din partida de astăzi. El a urmărit din tribune întâlnirea de astăzi, alături de soția sa.

În campionat, echipa noastră mai are de jucat un meci la Mintiu Gherlii, sâmbătă, urmat de finala Cupei României, faza județeană, cu Gloria Cătina (vineri, 9 iunie, ora 17:00, Baza Sportivă “Dan Anca”) și barajul de promovare, programat pe 17 iunie (turul), respectiv 24 iunie (returul).

“U” CLUJ – ARMENOPOLIS GHERLA 8-0 (3-0)

Au marcat: Pintea (9), Goga (24, 54), Takacs (30), Hîmpea (52), Lemac (78, 81), Budăcan (85)

Eliminat: Manu (55)

“U” Cluj: Pop – Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu – Rogozan, Fodor (60, Fizeșan) – Takacs (31, Hîmpea), Goga, Hordouan (82, Salcău) – Pintea (72, Lemac)

Armenopolis: Morar – Sîmboan, Tînc, Vînău, Moldovan – M.Ionuț, Popa – Bocoș, Stan, Danciu – Crăciun

Stadion: Cluj Arena

Teren: Bun

Spectatori: 1.000

Foto: Carmen Bizău