versiune BETA

ATLETIC OLIMPIA GHERLA – FC UNIVERSITATEA CLUJ

ATLETIC OLIMPIA GHERLA 0 - 1 FC UNIVERSITATEA CLUJ
15 Apr 2017 - 15:00Gherla

Pe final, dar victorie. Atletic Olimpia Gherla – “U” Cluj 0-1

Dorin Goga a adus în ultimele minute cea de-a nouăsprezecea victorie a echipei noastre, care-și continuă marșul spre Liga a III-a.

Pe un teren denivelat, acoperit în anumite porțiuni cu o cantitate generoasă de nisip, “studenții” au construit dificil și prima ocazie la poarta gazdelor a venit abia în minutul 24, după ce, în urma unui corner, Abrudan s-a înălțat și a trimis cu capul puțin alături. Gazdele n-au pus presiune în atac, dar s-au apărat compact, iar până la pauză s-au mai consemnat doar execuțiile timide ale lui Lemac și Takacs.

Jocul Universității n-a strălucit nici în partea secundă, deși a păstrat posesia și a rămas în suprafața adversă. Introdus pe parcurs, Hațiegan a trecut pe lângă deschiderea scorului, însă unul dintre gherleni a respins de pe linia porții (72), iar mai târziu, la o respingere hazardată a apărătorilor Olimpiei, balonul a fost deviat în transversala portarului Pădure (86). “Șepcile roșii” au înscris golul victoriei la următorul atac, prin Goga, cu o execuție în forță (88) și s-au desprins în urma rezultatului de astăzi la 11 puncte în fruntea clasamentului.

Elevii lui Marius Popescu și Zsolt Szilagyi vor reveni marți la antrenamente, urmând ca duminică, la ora 15:00, la Baza Sportivă din Iclod, să dea piept cu Vulturul Real Fundătura, în Cupa României.

Atletic Olimpia Gherla – “U” Cluj 0-1 (0-0)

A marcat: Goga (88)

Stadion: Olimpia

Teren: modest, acoperit cu nisip

Spectatori: 2.000

Olimpia: Pădure – Gliga, Bold, Pop S, Stupinean – Pop Vl., Dascăl, Mureșan, Prodan – Bondor, Rus. Antrenor: Laur Aștilean

“U” Cluj: Pop – Budăcan (38, Fizeșan), Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs (82, Seck), Goga (90+1, Potcoavă), Hîmpea (60, Hațiegan) – Lemac. Antrenor: Marius Popescu

 

Fotografii: Cristian Cosma