versiune BETA

AS VIILE DEJULUI – FC UNIVERSITATEA CLUJ

AS VIILE DEJULUI 0 - 4 FC UNIVERSITATEA CLUJ
10 Mai 2017 - 18:00Dej

Victorie clară și calificare matematică la barajul de promovare. Viile Dejului – “U” Cluj 0-4

Cu cele 67 de puncte acumulate după succesul de astăzi, de la Dej, formația noastră nu mai poate pierde prima poziție la finalul sezonului.

În fața unui adversar timid, care nu le-a pus probleme, “studenții” și-au făcut meciul accesibil încă din prima repriză. Goga a deschis scorul cu o lovitură de cap, după un corner, mingea lovind transversala înainte să intre în plasă (15) și tot el a dublat avantajul Universității cu o execuție perfectă din lovitură liberă (33). Cinci minute mai târziu, Hațiegan a pus latul și a făcut 3-0 în urma unei centrări din banda dreaptă, iar același Goga a reușit hattrick-ul, chiar înaintea pauzei, cu un șut de la distanță.

Cu victoria în buzunar, elevii lui Marius Popescu au redus turațiile în partea a doua, una în care doar Salcău (65) și Takacs (70) i-au dat emoții serioase lui Ruță. S-a terminat 4-0, iar “U” Cluj a câștigat și din punct de vedere matematic seria din care face parte.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, la ora 11:00, “Șepcile roșii” vor primi vizita celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii. Partida se va juca la Baza Sportivă “Dan Anca” din cartierul Gheorgheni.

AS VIILE DEJULUI – “U” CLUJ 0-4 (0-4)

Au marcat: Goga (15, 33, 45), Hațiegan (38)

Viile Dejului: Ruță – Popan, Banias, Toma, Bota, Tarța – Mureșan, Trif, Popa, Hoza – Vasile Fl.

“U” Cluj: Pop – Potcoavă, Abrudan, Ionescu (79, Telcean), Manu – Giurgiu, Fizeșan (64, Chiorean) – Takacs, Goga, Hîmpea (55, Salcău) – Hațiegan (45+1, Pintea)

Stadion: Municipal

Teren: Bun

Spectatori: 800

Fotografii: Cristian Cosma