versiune BETA

Am câștigat ultima bătălie a anului. Galda de Jos – “U” Cluj 0-3

Echipa nostră n-a avut emoții la Galda de Jos și a încheiat turul pe prima poziție, la patru puncte distanță de principala urmăritoare, Performanța Ighiu.

Pe un teren extrem de greu, îmbibat cu apă, “U” și-a făcut meciul ușor în mai puțin de o jumătate de oră: Ursu a deschis scorul în urma unui corner, după ce, inițial, balonul s-a oprit în noroiul din fața porții lui Ștef (4). Două minute mai târziu, tot în urma unei lovituri de colț, dar în celălalt careu, mingea a trecut agonizat prin fața buturilor lui Dinu și a rămas 1-0. Pentru puțin timp, însă, deoarece Takacs a majorat avantajul “studenților” după “assist-ul” lui Hordouan (8). Partida a continuat în aceeași notă, cu ai noștri construind inteligent, în ciuda suprafeței de joc dificile, iar Goga (10) și Cordoș (17) au trecut, pe rând, pe lângă gol. De altfel, Goga avea să se revanșeze în minutul 23, după o acțiune în viteză pornită de Florescu și continuată de Hordouan, ultimul ratând singur cu Ștef, pe finalul reprizei, după o degajare lungă a lui Dinu (35).

Cu victoria deja în buzunar, în fața unui adversar epuizat, FC Universitatea a rămas incisivă și în partea secundă, pericolul venind din partea lui Goga (49, 85) și Ursu (70). Până la urmă s-a terminat 3-0, iar elevii lui Adrian Falub încheie anul pe primul loc, cu 35 de puncte, la patru lungimi de ocupanta poziției secunde, Performanța Ighiu și la opt de Galda, formația care închide podiumul.

Primul “11” al “Șepcilor roșii” a arătat în felul următor: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Giurgiu (C), Micaș (66, Telcean) – Hordouan (80, Hațiegan) , Florescu (86, Chiș), Ursu (73, Greu) – Goga

Foto: ziarulunirea.ro

Leave a Reply