versiune BETA

“Studenții” au examen la Cugir. “Nu e un meci decisiv, dar mergem să câștigăm”

FC Universitatea Cluj și-ar putea consolida poziția de lider, cu o eventuală victorie în fieful celor de la Metalurgistul Cugir. Partida se joacă mâine, la ora 14:00.

Imbatabilă pe teren propriu, echipa pregătită de Călin Moldovan a pierdut primul loc în urmă cu două runde, când a stat, iar săptămâna trecută s-a încurcat la Tășnad (2-2). În schimb, “U” a câștigat la ultima fază meciul cu ACS Fotbal Comuna Recea (3-2), a strâns 26 de puncte, iar un nou succes ar duce-o la șase lungimi de adversara sa de mâine.

Antrenorul Adrian Falub nu va putea conta pe Octavian Ursu, unul dintre cei mai importanți oameni ai săi, suspendat. La mijlocul terenului, însă, am putea să îl revedem pe căpitanul Gabriel Giurgiu, care s-a refăcut după întinderea pe care a suferit-o la aductor în finalul meciului cu Unirea Alba Iulia.

“Nu e un meci decisiv. Un campionat se încheie în luna mai și abia atunci vom putea să tragem concluzii. Important e că în momentul de față suntem pe primul loc. Mergem la Cugir să jucăm mai bine decât am făcut-o cu Recea, să ne corectăm greșelile de până acum și cu speranța că vom obține o nouă victorie. Absența lui Ursu va conta mult pentru noi, el fiind unul dintre cei mai în formă jucători ai noștri. Nu are scuză pentru ce a făcut, dar cred că și arbitrul a fost puțin cam drastic la acea fază, când l-a eliminat”, a declarat Falub.

Partida va fi condusă la centru de ploieșteanul Andrei Moroiță, ajutat la cele două margini de Pompiliu Costinel Barbu și Cristian Daniel Ilinca, ambii din Craiova.

Lupta la vârful clasamentului, după 12 etape

  1. FC Universitatea Cluj –         11 8 2 1 31-7    26 pct
  2. Industria Galda de Jos –         12 7 3 2 25-13  24
  3. Performanța Ighiu –                11 7 3 1 24-12   24
  4. Metalurgistul Cugir –               11 7 2  2 19-12  23
  5. ACS Fotbal Comuna Recea –  11 6 1 4 20-12 19

 

 

Leave a Reply