versiune BETA

Salvați de Abrudan. “U” Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea 3-2

Condusă de două ori, echipa noastră a revenit de fiecare dată și s-a impus grație reușitei lui Octavian Abrudan, din ultimul minut regulamentar.

Prima parte a părut trasă la indigo cu cea din urmă cu două luni, când cele două echipe s-au întâlnit în Cupa României, tot pe Cluj Arena. Oaspeții au marcat repede, de data aceasta prin Asăujan (9), iar jocul “studenților” a suferit pe întreaga durată a reprizei, doar Ursu (23) și Goga (28) dându-i ușoare emoții lui Bota.

“Studenții” au avut o prestație la fel de nesigură și în startul actului secund. Chinde a scăpat periculos în banda stângă, a tras în forță, dar Dinu a parat și a rămas 0-1 (56). Golul lui Ursu (60) și ocazia uriașă a lui Takacs (63) păreau să anunțe revirimentul “Șepcilor roșii”, însă cei care au înscris au fost, paradoxal, tot maramureșenii, prin nou-intratul Opriș (74). “U” a întors rezultatul într-un final al nervilor tari. Lemnaru a făcut 2-2 după ce, la aceeași fază, Goga și Takacs l-au întins pe Bota (80), iar Abrudan a trimis mingea în plasă, cu capul, în urma unui corner (90). Victoria ne menține pe prima poziție, la două puncte distanță de următoarea clasată, Industria Galda de Jos și trei de Metalurgistul Cugir, care s-a încurcat la Tășnad.

În prelungiri, Ursu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Deși FC Universitatea a bifat a opta victorie, antrenorul Adrian Falub a criticat atitudinea elevilor săi din unele momente ale întâlnirii.

“Mă așteptam să fie greu, Recea ne-a pus probleme și în cupă, când, pe lângă golul marcat, a avut alte trei-patru ocazii mari. A fost o oarecare presiune pe noi, pentru că atât Performanța Ighiu cât și Metalurgistul Cugir au remizat (1-1, 2-2, n.n), dar important este că am câștigat. Cred că am făcut-o cu noroc, însă el face parte din fotbal. Am tratat puțin superficial meciul acesta și nu am avut atitudinea corectă pentru a învinge. Am comis câteva erori extraordinare și am luat două goluri după opt partide de campionat în care nici o altă echipă nu a înscris în poarta noastră. Îi felicit pe jucători pentru că au crezut în ei până la sfârșit și au obținut o nouă victorie”, a declarat Falub.

Cu ACS Fotbal Comuna Recea, primul nostru “11” a arătat astfel: Dinu – Takacs, Onicaș (46, Cordoș), Abrudan, Irimie (72, Manu) – Florescu, Greu (67, Moldoveanu) – Hordouan (46, Micaș), Goga (C), Ursu – Lemnaru

Etapa viitoare vom întâlni Metalurgistul, la Cugir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply