versiune BETA

Continuăm seria meciurilor de pe teren propriu. Unirea Alba Iulia vine pe Cluj Arena

“Studenții” ar putea să lege, sâmbătă, cea de-a patra victorie consecutivă în toate competițiile.

FC Universitatea Cluj s-a calificat, marți, între primele 16 echipe ale Cupei României, după succesul în fața Științei Miroslava (2-1) și a devenit singura reprezentantă a județului nostru angrenată în competiție. Mâine, cu începere de la ora 18:00, elevii lui Adrian Falub au ocazia să mai facă un pas spre prima poziție, de care, în acest moment, îi desparte doar două puncte, având și un joc mai puțin disputat.

Obiectivul poate fi îndeplinit cu aceeași atitudine pe care “U” a arătat-o în precedentele partide din campionat, ambele câștigate la scor și fără gol primit (4-0 cu FC Avrig, 5-0 cu CS Iernut), subliniază căpitanul Gabriel Giurgiu.

“Ne așteaptă un meci greu cu Alba Iulia. Multă lume a crezut că vom avea un parcurs ușor în Liga a 3-a, la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut, dar lucrurile nu stau deloc așa. Am avut câteva sincope pe care sperăm să nu le repetăm în drumul nostru spre promovare. Echipele din județul Alba sunt ambițioase (Performanța Ighiu, Industria Galda de Jos, n.n), se dăruiesc de la un joc la celălalt și cred că, la un moment dat, se vor ajuta între ele. Trebuie să rămânem concentrați, atenți la jocul nostru, la fel cum am făcut-o în ultimele etape și să câștigăm fiecare meci”, a declarat Giurgiu.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în vară, într-o partidă amicală disputată pe stadionul “Cetate” și câștigată de “U” cu 1-0.

Partida va fi condusă la centru de Iulian Ioan Mihai din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două margini de Gabriel Boncz (Făgăraș) și Silviu Marian Costache (Rm. Vâlcea).

Biletele costă 10 lei la peluză, 12 lei la Tribuna a 2-a și 40 de lei la VIP (Tribuna 1, etajul 3), în timp ce elevii, studenții și pensionarii vor plăti 1,9 lei (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie). Ele se găsesc la standul nostru din Iulius Mall, dar și online, pe site-ul www.bilete.ro. Mâine, casele de bilete de la Cluj Arena vor fi deschise începând cu ora 15:00.

 

 

Leave a Reply