versiune BETA

Emoții doar în prima repriză. “U” Cluj – FC Avrig 4-0

Dezlănțuiți abia după pauză, “studenții” au învins ultima clasată și s-au apropiat la două puncte de liderul Perfomanța Ighiu.

“Șepcile roșii” au dominat prima parte, dar ocaziile la poarta oaspeților au fost rare. Ursu a deschis scorul târziu, în minutul 39, însă a făcut-o elegant, din semi-foarfecă, servit de Goga.

Echipa noastră a prins aripi în repriza secundă. Ursu a reușit “dubla” la puțin timp de la reluare (52), Onicaș a înscris cu o lovitură de cap (59), iar Giurgiu a dus scorul la 4-0, din penalty (69), asta după ce același Ursu a trecut în două rânduri pe lângă hattrick. Ultima ocazie a întâlnirii i-a aparținut nou-intratului Hațiegan, care nu a nimerit cadrul porții, din apropiere (81).

S-a terminat 4-0 și “U” a urcat pe locul 4, la două puncte de noul lider al seriei, Performanța Ighiu.

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a lăudat jocul elevilor săi din actul secund.

“Am făcut o primă repriză slabă, în care am controlat jocul, dar nu am fost destul de periculoși. După pauză am jucat mult mai bine, însă poate și pe fondul căderii fizice a oaspeților. A fost un meci în care am marcat patru goluri și vreau să-i felicit pe jucători, pentru că și-au creat numeroase alte ocazii. Ca să câștigăm următoarele partide trebuie să arătăm mai bine decât astăzi. Ne gândim acum doar la meciul de la Iernut, din etapa următoare, unde trebuie să legăm o nouă victorie”, a declarat Falub, după meci.

“U” Cluj – FC Avrig 4-0 (1-0)

Au marcat: Ursu (39, 52), Onicaș (59), Giurgiu (69, pen)

“U” Cluj: Albuț – Takacs (73, Chiș), Onicaș, Abrudan, Irimie – Giurgiu (C), Micaș (70, Hațiegan) – Hordouan, Greu (45, Lemnaru), Ursu – Goga

FC Avrig: Samoilă – Natea, Pavel, Popa, Gombar – Simion, Luca, Lascu, Radu, Ungurianu – Coman

Stadion: Cluj Arena

Teren: bun

Spectatori: 2.000

Leave a Reply