versiune BETA

Sănătatea Cluj iese în calea “studenților”

Echipa noastră caută în fieful “Virușilor verzi” cea de-a patra victorie din acest sezon. Partida se joacă vineri, la ora 15:00, la Baza Sportivă “Clujana”.

Ambele formații s-au calificat, marți, în 16-imile Cupei României, după ce au trecut de adversari incomozi din Liga 2. Dacă “Șepcile roșii” au reușit un joc consistent cu Olimpia Satu Mare, pe teren propriu, victoria revenindu-le cu 2-0, Sănătatea a eliminat-o pe Luceafărul Oradea (3-1). În campionat, însă, lucrurile stau diferit. “Studenții” au un parcurs fără greșeală cu Adi Falub pe bancă și au ajuns pe locul 3, la trei puncte de liderul ACS Fotbal Comuna Recea, dar cu un joc mai puțin disputat, în timp ce “virușii” s-au înclinat etapa trecută la Tășnad (2-0). Elevii lui Csaba Kis sunt abia pe poziția a zecea, cu 7 puncte.

Tot 2-0 a fost scorul cu care “U” s-a impus în meciul amical din vară, unul presărat cu numeroase durități din partea gazdelor de mâine.

“Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe bune a campionatului. Sănătatea e o formație periculoasă, orgolioasă, care joacă un fotbal dur, mai ales pe teren propriu. Cei de acolo vor face tot posibilul ca să obțină un rezultat pozitiv împotriva noastră, sunt convins de acest lucru. Suntem “U” Cluj, avem un lot superior valoric și cred că pornim cu prima șansă, ținând cont că vom avea și galeria alături. Pe lângă asta, trebuie să fim foarte atenți, să facem un joc bun și să câștigăm, deoarece victoriile, mai ales cele împotriva unei alte echipe din oraș, cum e Sănătatea, aduc entuziasm”, ne-a declarat mijlocașul Denis Hordouan, la finalul antrenamentului din această după-amiază.

Antrenorul Adrian Falub nu se va putea baza nici mâine pe Andrei Cordoș, în timp ce colegul său din defensivă, Marius Ionescu, a revenit abia în această săptămâna la pregătiri, după ce a suferit o entorsă la gleznă.

Partida va fi condusă la centru de Alexandru Dan Gornic din Arad, ajutat la cele două margini de Ciprian Fiter (Sânmartin) și Bogdan Gireadă (Satu Mare).

Leave a Reply