versiune BETA

George Florescu, primul antrenament alături de “studenți”

Mijlocașul George Florescu a susținut în această dimineață, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, prima ședință de pregătire alături de noii săi coechipieri.

Fotbalistul crescut de FC Universitatea Cluj, întors acasă după o pauză de 13 ani, timp în care a evoluat în campionate precum cele din Moldova, Rusia, Danemarca sau Ucraina, anunță că e gata să contribuie la revenirea “Șepcilor roșii” în Liga 1.

“E un sentiment deosebit să fii din nou acasă. Eram convins că la un moment dat voi face și pasul acesta, să ajut echipa care mi-a deschis drumul spre cariera pe care am avut-o. Cred cu toată ființa mea în acest proiect și sunt convins că împreună vom reuși. Trebuie să încercăm să promovăm în Liga 1, iar apoi să depășim performanțele de până acum, aici referindu-mă la cele mai bune clasări. Până atunci, însă, e important și firesc să ajungem în liga secundă. Valoare jucătorilor din lotul actual este mult peste nivelul Ligii a 3-a și nu ar trebui să întâmpinăm probleme în privința promovării”, a declarat Florescu, pentru fcuniversitateacluj.ro.

Echipa noastră s-a aliniat la startul ediției 2017-2018 din Liga 3 cu o serie de alte nume noi, precum Călin Albuț, Iulian Dinu, Mihai Onicaș, Octavian Ursu, Valentin Lemnaru, Răzvan Greu, Paul Chiș, Adrian Micaș, Andrei Cordoș și Alexandru Trancă.

Foto: Cristian Cosma

 

Leave a Reply