versiune BETA

Pregătiți pentru prima deplasare a sezonului

FC Universitatea Cluj va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în fieful formației Unirea Dej, în etapa a doua din Liga 3.

Echipa noastră a trecut peste pasul greșit din prima rundă, când a remizat pe teren propriu cu CFR 2, scor 1-1, și merge la Dej după toate punctele, este mesajul antrenorului Marius Popescu. “Șepcile roșii” au bifat în această săptămână și un transfer, fundașul central Andrei Cordoș (ex-Luceafărul Oradea) revenind acasă după o pauză de 8 ani.

“Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm meciul din prima etapă, mai ales că am jucat acasă, în fața unui public numeros. Am avut cea mai mare asistență din România la partidele din weekendul trecut, iar regretul nostru pentru ratarea victoriei în penultimul minut este cu atât mai mare. Nu am jucat strălucit, dar am depășit acel episod, ne-am pregătit intens toată săptămâna, iar la Dej ne dorim dorim să obținem prima victorie din Liga 3. Este o partidă extrem de importantă, sunt convins că și ei vor încerca să ne încurce, dar noi trebuie să începem să strângem puncte. Avem nevoie de mai multă atenție, mai multă concentrare și să gestionăm mai bine ocaziile create. Am încrederere în băieții mei și în îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat “Papi”, pentru fcuniversitateacluj.ro.

Popescu nu îi va avea la dispoziție pe Darius Irimie, care a suferit o fractură de piramidă nazală în timpul meciului cu CFR 2, în timp ce Denis Hordouan a fost diagnosticat cu tendinită, iar Paul Chiș continuă procesul de refacere după fisura de metatarsian 5.

Dacă “studenții” au obținut o remiză în runda inaugurală, formația pregătită de Alpar Meszaros a pierdut cu 2-0 întâlnirea de la Tășnad, cu Unirea. La finalul sezonului trecut, dejenii s-au clasat pe locul 9, cu 38 de puncte.

Prețul unui bilet la partida de mâine este de 7 lei (în tribune, inclusiv pentru fanii Universității Cluj) și 15 lei la tribuna oficială.

Întâlnirea de pe Stadionul Municipal din Dej va fi condusă la centru de Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), ajutat la cele două margini de Andrei Pavel Cojocaru (Brașov) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș).

Foto: Silviu Cristea

Leave a Reply