versiune BETA

Mulțumim, Florin Cordoș!

FC Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fundașul central Florin Cordoș (foto, în centru), jucător care a ajuns sub comanda antrenorului Marius Popescu în urmă cu două luni.

Clubul nostru îi mulțumește pentru perioada petrecută în tricoul alb-negru și îi dorește mult succes în carieră.

Foto: Noemi Adrienn

4 Responses

 1. Cine sa va inteleaga? Ati format o echipa frumoasa de fotbal dupa L 4 care juca frumos (vezi amicalul cu Satu Mare). Ati readus jucatorii tineri talentati (Ursu, Greu, Cordos, Himpea, etc) pe care „U” i-a pierdut pe nedrept si voi acum ii aruncati. Va bateti joc de tineretul de o calitate rara (Hatieganm, Ursu, Lemac) bagandu-i in teren in batjocura in a doua repriza fiind efectiv timorati ca tre sa va demonstreze ceva. Totusi insistati cu doi jucatori (Hordouan – tanar, posibil de perspectiva, dar n-are ce cauta titular si Micas care saracu n-a mai inteles ce tre sa joace). A fost adus mijlocas, a ajuns sa joace fundas lateral. Or fi ceva reguli care nu le stim? Nu de alta, dar nu intelegem nimic. Comunicati, au facut ceva acesti copii de-i ignorati asa? In fine, concluzia? Dezamagitor. Nu rezultatul, ci atitudinea. Rezultate de genul au fost si vor fi. Dar atitudinea ramane.

  Referitor la organizarea meciului de Sambata: – o singura data s-a mai intamplat sa ajungem pe stadion la mijlocul primei reprize dupa ce stai la o coada de o jumatate de ora (asta cu venitul cu o ora la stadion nu tine pentru ca totusi am fost 6000 oameni nu 30 000). Se intampla in deplasare la cfr. Mai mult, jandarmii, platiti de voi te numesc „prost” ca stai ca si abonat la coada. Asta se intampla la tribuna a doua. Poate o sa vi se para normal, dar NU este.

  Intr-o nota pozitiva, comunicati deschid de ce pleaca Cordos si care e strategia pe viitor a clubului pentru ca in acest moment nimeni nu intelege nimic.

  O zi buna.

  1. Editor

   Buna ziua,

   Ne pare sincer rau pentru problema semnalata in legatura cu Jandarmeria. Este evident ca un asemenea comportament, daca el se confirma, nu are ce sa caute intr-o societate civilizata. Vom discuta cu dansii, în speranta ca dumneavoastra (sau alti fani ai Universitatii Cluj) nu veti mai fi supus, pe viitor, unor experiente similare.

   Florin Cordos a fost inlaturat din cauza unei probleme disciplinare pe care FC Universitatea Cluj nu o tolereaza!

   Va dorim o zi buna.

   HAIDE „U”!

 2. Don Nick

  Dupa parerea mea, si a altor suporteri cu care am discutat, transferurile din aceasta vara nu au fost cele mai inspirate, atat din punct de vedere valoric cat si al posturilor din echipa. Cordos Florin e cel mai elocvent exemplu de transfer care nu trebuia facut. Si am in vedere cel putin 3 motive:
  1. Problemele comportamentale ale lui Cordos Florin sunt cunoscute de acum 2 ani de zile, cand, caz rar in istoria Universitatii, a luat parte la celebra bataie cu pumni si picioare in gura in urma careia Dulap si Coc au fost dati afara din lot. Cordos, serios sifonat, in acea bataie a scapat „ca prin minune” de excludere.
  2. Cordos Florin a avut un sezon 2016/2017 slab, in care a jucat la 2 echipe, iar evolutia lui s-a inscris pe aceleasi coordonate. A inceput titular atat la FC Brasov cat si la Luceafarul, dar apoi ince-incet si-a facut loc pe banca de rezerve si a sfarsit lamentabil in tribune. Cu siguranta, problemele lui comportamentale au cantarit in excluderea lui din lotul de 18 al celor 2 echipe. Periplul la cele 2 echipe a inceput dupa ce a picat cu brio testele de la FC Botosani.
  3. In lot existau deja 4 fundasi centrali: Abrudan, punct fix si care nu poate fi scos din echipa, Marius Ionescu, foarte bun si harnic returul trecut, Darius Irimie, un tanar fundas central de viitor si Onicas, jucator polivalent care a si jucat fundas central in primul meci. In asemenea conditii, cand ai deja 4 fundasi centrali in lot nu il mai aduci pe al cincilea, nu are rost.

Leave a Reply