versiune BETA

Victorie în “Cetate”. Unirea Alba Iulia – “U” Cluj 0-1

“Studenții” au încheiat pregătirea de vară cu o victorie în fieful colegei de serie din Alba Iulia.

Prima ocazie a echipei noastre a venit repede, în minutul 2, când Goga a executat necadrat o lovitură liberă de la marginea careului, ca mai târziu să treacă din nou pe lângă gol, după o centrare din flancul drept (16). Jocul presărat cu durități al gazdelor a făcut ca Hordouan să părăsească devreme terenul, din cauza unei lovituri la gleznă, locul său fiind luat de Hațiegan (20). Albuț a avut și el emoții, după ce Lasconi a scăpat singur, a reușit driblingul, însă a intrat în unghi, iar faza s-a stins (35). În careul advers, Ursu l-a întins serios pe Suciu, care a respins în corner, dar scorul a rămas “alb” până la pauză.

Cele două formații au irosit șanse importante și în partea secundă. Parada nou-intratului Dinu a menținut egalitatea pe tabelă, asta după ce Giurgiu, jucătorul Unirii Alba Iulia, a driblat doi “studenți” și a căutat colțul lung (58), în timp ce Lemnaru a fost la o palmă de primul său gol după revenirea la “U”, în urma unei combinații cu Goga (64). Unica reușită a întâlnirii a venit pe final și i-a aparținut lui Takacs, care a înscris simplu, din interiorul careului (80).

Elevii lui Marius Popescu au încheiat seria partidelor de verificare din această vară cu cinci victorii și o remiză, iar sâmbăta viitoare, la ora 20:00, vor debuta în noua ediție a Ligii a III-a, pe Cluj Arena, cu CFR 1907 II.

“U” Cluj: Albuț – Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Ursu – Lemnaru

Au mai jucat: Dinu, Manu, Ionescu, Telcean, O’Neil, Hațiegan, Codorean

Rezultatele înregistrate în pregătiri:

“U” Cluj – Sticla Arieșul Turda (Liga a IV-a) 7-0

Luceafărul Oradea (Liga a II-a) – “U” Cluj 0-0

Sănătatea Cluj (Liga a III-a) – “U” Cluj 0-2

“U” Cluj – Cetate Deva (Liga a III-a) 2-0

“U” Cluj – Performanța Ighiu (Liga a III-a) 2-1

Unirea Alba Iulia (Liga a III-a) – “U” Cluj 0-1

Foto: Sorin Giurcă

 

 

Leave a Reply