versiune BETA

A doua victorie din pregătiri. Sănătatea – “U” Cluj 0-2

Echipa noastră s-a impus, joi, pe terenul “Virușilor verzi”, în cel de-al treilea meci de verificare al verii.

Lazăr a avut prima ocazie a întâlnirii, în primele minute, când a șutat necadrat, însă nici Lemac, Hordouan, Onicaș sau Cordoș nu au reușit să-l învingă pe Lăzăreanu, la capătul unei reprize încheiate cu reluarea modestă a lui Ceaca, scăpat singur cu Dinu.

La fel ca până acum, antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, a schimbat aproape întreaga garnitură la pauză, iar jocul “studenților” a început să capete consistență. Partea secundă a debutat cu ratarea lui Moldoveanu, care a izbit bara, în vreme ce Hîmpea, scăpat liber în flancul stâng, s-a complicat la finalizare, iar faza s-a stins. Hațiegan a deschis scorul cu o execuție simplă, din interiorul careului, și tot el a realizat “dubla”, în ultimele minute, consemnând, totodată, cel de-al doilea succes al “Șepcilor roșii” în meciurile amicale.

În ciuda programului încărcat al “studenților” din această perioadă, tehnicianul Marius Popescu s-a arătat mulțumit de atitudinea elevilor săi.

“Am întâlnit o echipă bună, interesantă, o viitoare adversară în noua ediție a Ligii a III-a. Jucătorii mei au fost ușor obosiți, avem câte două antrenamente pe zi, doar Irimie a fost astăzi (joi, n.red) integralist. Trebuie să ținem cont că ne aflăm într-o perioadă de acumulări și nu putem să fim proaspeți în fiecare meci amical. Urmează jocul din Cupa României, cu Voința Cetate, pe care, firește, vrem să-l câștigăm. Avem mulți fotbaliști noi în lot, unii dintre ei încă nu s-au obișnuit cu tactica noastră, au o altă idee de joc, dar vom regla din mers acest detaliu. Una peste alta, echipa a avut o atitudine bună, a fost o victorie muncită”, a declarat “Papi”, după meci.

Primul “11” al Universității Cluj a arătat în felul următor: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie – Onicaș, Micaș  – Hordouan, Lemnaru, Greu  – Lemac

Au mai evoluat: Pop, Gîț, Ionescu, Manu, Trancă, Svichi, Moldoveanu, Hîmpea, Hațiegan, Codorean.

Celelalte rezultate din pregătiri:

“U” Cluj – Sticla Arieșul Turda 7-0

Luceafărul Oradea – “U” Cluj 0-0

Foto: cjsport.ro

 

Leave a Reply