versiune BETA

Juniorii Universității Cluj, locul 3 la turneul final de la Buftea

Echipa pregătită de Călin Sălăgean a încheiat pe ultima treaptă a podiumului etapa finală rezervată campioanelor județene de juniori (Under 19), disputată joi și vineri, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Prima zi a turneului final a stat sub semnul ghinionului total pentru “U” Cluj. Formația noastră a dat în semifinală peste Sporting Pitești, cel mai solid adversar pe care l-a întâlnit până atunci, a condus cu 2-0, dar a gestionat modest finalul partidei. Universitatea a păstrat avansul de două goluri până în minutul 84, când piteștenii au redus din diferență, dar s-a văzut egalată la ultima fază a meciului, după care s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Șansa ne-a ocolit și de această dată. Costea a fost singurul care a înscris de la punctul cu var, Pintea, Moșuți și Mureșan au ratat pe rând, iar “Șepcile roșii” au irosit, astfel, calificarea în finala mare a competiției.

Elevii lui Călin Sălăgean au dat dovadă de mai multă maturitate în finala mică, pe care au jucat-o vineri, în compania celor de la Delta Tulcea. La fel ca în partidele disputate în cadrul turneului semizonal de la Cluj-Napoca, “U” s-a impus la scor (4-1), grație golurilor semnate de Salcău (“dublă”), Pintea respectiv Hordouan, și a încheiat competiția pe poziția a treia. Trofeul i-a revenit formației Sporting Pitești, care a câștigat cu 2-1 finala mare cu Preciza Săcele.

REZULTATELE ÎNREGISTRATE LA BUFTEA

Joi, 22 iunie

Delta Tulcea – Precizia Săcele 2-3

Sporting Pitești – “U” CLUJ 2-2 (5-3, după departajare)

Au înscris în timpul regulamentar: Salcău, Beudean

A înscris din penalty: Costea

Vineri, 23 iunie

FINALA MICĂ: Delta Tulcea – “U” CLUJ 1-4

Au înscris: Salcău (2), Pintea, Hordouan

FINALA MARE: Sporting Pitești – Precizia Săcele 2-1

Foto: Cristian Cosma (arhivă)

Leave a Reply