versiune BETA

“Studenții” încheie campionatul la Mintiu Gherlii. “Ne dorim o nouă victorie”

FC Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, la ora 16:00, în deplasare, formația Vulturul Mintiu Gherlii, într-un meci din cadrul ultimei etape a campionatului.

Competiția internă, una dominată autoritar de echipa noastră (26 de victorii, o remiză, nici o înfrângere), a ajuns la final. “Studenții” vor susține ultimul examen înaintea finalei Cupei României, faza județeană (programată vineri, 9 iunie, la Baza Sportivă “Dan Anca”, cu Gloria Cătina), respectiv a barajului de promovare (17 și 24 iunie, cu Avântul Bârsana sau FC Lăpușul Târgu Lăpuș), în fieful formației de care au trecut în tur cu scorul de 8-0. Antrenorul “alb-negrilor”, care nu îi va avea la dispoziție pe Gabriel Giurgiu, Rareș Takacs, Iuliu Hațiegan și Alexandru Păcurar, toți patru accidentați, își dorește ca “U” să încheie campionatul așa cum l-a început.

E ultima rundă, jucăm pe un teren dificil, împotriva unui adversar incomod, însă, la fel ca până acum, ne propunem să câștigăm. Băieții s-au pregătit exemplar tot sezonul, sunt concentrați și conștienți de importanța acestor patru partide pe care le mai au de jucat. Prima e cea cu Vulturul, după care intrăm în linie dreaptă pentru finala cupei și pentru baraj. Așa cum am mai spus, fiecare obiectiv este extrem de important pentru noi și ne dorim să le bifăm pe toate”, ne-a declarat Marius Popescu.

Gazdele ocupă locul 12, cu 28 de puncte și o linie de clasament care indică 8 victorii, 4 egaluri și 15 înfrângeri.

Foto: Cristian Cosma

 

 

Leave a Reply