versiune BETA

Ne întoarcem la Gherla, în Cupa României. “Obiectivul e clar: calificarea în finală!”

Universitatea Cluj o va întâlni miercuri, la ora 17:00, pe Armenopolis Gherla, în semifinalele Cupei României, faza județeană.

Va fi al doilea meci pe care “studenții” îl vor juca pe terenul celeilalte echipe locale, Olimpia, de care au trecut în urmă cu o lună și jumătate, în campionat, cu 1-0. Lista indisponibililor din lotul Universității e completată de mijlocașul Gabriel Giurgiu, care acuză o întindere.

Revenim la Gherla, de această dată pentru meciul cu Armenopolis, din Cupa României. Nu ne va fi deloc ușor, deoarece știm cu toții cum se prezintă terenul de acolo. Ultima dată am jucat pe o suprafață acoperită în mai multe locuri cu nisip, așa că suntem curioși cum vor sta lucrurile la ora partidei de mâine. Obiectivul nostru e clar: vrem să câștigăm și să ajungem în finală. Îmi doresc să scăpăm de ghinionul accidentărilor, ultimul nume de pe listă fiind al lui Giurgiu, pe care nu am putut conta nici la Mihai Viteazu. Din fericire, atât el, cât și Păcurar și Rogozan se simt mai bine. Recuperarea lui Hațiegan merge ceva mai greu, dar sunt sigur că va fi apt pentru baraj. Sper ca fanii noștri să ne însoțească în număr cât mai mare la Gherla”, ne-a declarat “Papi”.

În faza a II-a a competiției, “U” Cluj a învins-o pe Sticla Arieșul Turda (5-1), iar în sferturile de finală nu a avut emoții cu Vulturul Real Fundătura (13-0). Prima echipă calificată în finală e Gloria Cătina, care a eliminat-o duminică tocmai pe Olimpia Gherla, în prelungiri (3-2). Ultimul act se va juca pe 9 sau 10 iunie, pe Cluj Arena.

Foto: Cristian Cosma

Leave a Reply