versiune BETA

Deplasare la Mihai Viteazu. “Vrem să facem un joc de calitate”

FC Universitatea Cluj joacă sâmbătă dimineață, pe terenul celor din Mihai Viteazu, antepenultimul meci al campionatului.

Finalul sezonului a consemnat etapa trecută primul episod inedit în care a fost implicată echipa noastră. Mai exact, ca urmare a neprezentării celor de la FC Ardealul, “Șepcile roșii” vor câștiga la “masa verde” restanța din cadrul etapei a 24-a, după întrunirea Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Cluj (AJF). Sâmbătă, însă, “studenții” vor reveni pe teren, unde vor întâlni un adversar pe care în tur l-au învins fără emoții (11-0). Printre marcatorii de atunci s-a numărat și vârful Adrian Pintea, autor al unui hattrick, care își dorește o nouă victorie la scor.

Campionatul e pe final, suntem calificați la baraj, dar rămânem concentrați pe meciurile care au mai rămas. Următorul este la Mihai Viteazu, unde ne așteaptă o partidă dificilă, însă pe care vrem să o câștigăm, dacă se poate tot la o diferență considerabilă. Ne dorim să facem un joc de calitate pentru suporterii care ne sunt mereu alături”, ne-a declarat atacantul Universității Cluj.

Înaintea întâlnirii directe, programată la ora 11:00, gazdele ocupă locul 7, cu 33 de puncte.

Program “U” Cluj:

  • Armenopolis Gherla – “U” (miercuri, 24.05.2017, ora 17, Gherla, Cupa României)
  • “U” – Armenopolis Gherla (duminică, 28.05.2017, ora 18, Cluj Arena, campionat)
  • Vulturul Mintiu Gherlii – “U” (sâmbătă, 03.06.2017, ora 16, Mintiu Gherlii, campionat)

Foto: Cristian Cosma

 

 

Leave a Reply