versiune BETA

Meci demonstrativ inedit: “studenți” versus studenți, la USAMV

Studenții au fost, începând din 1919, nucleul care a stat la baza ideii “U”. Revenim în mijlocul lor și ne propunem să reînviem tradiția “Șepcilor roșii”, avându-i aproape acolo unde au format mereu o singură voce: în tribune.

O parte dintre fotbaliştii noştri au jucat astăzi un mini-meci amical în compania studenţilor de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV), cu ocazia inaugurării noii baze sportive a instituţiei.

După două reprize a câte 20 de minute, victoria ne-a revenit cu scorul de 2-1, golurile noastre fiind înscrise de Irimie şi Chiorean.

La partidă au asistat, din partea FC Universitatea Cluj, preşedintele Radu Constantea, vicepreşedintele Cosmin Irimieş, managerul Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Marius Popescu, Cristinel Pojar, dar şi rectorul USAMV, Cornel Cătoi, alături de alte cadre didactice.

Suntem onoraţi că am fost invitaţi, simţim cu adevărat că facem parte din familia Universităţii Cluj şi sper că a fost un eveniment plăcut. Mi-aş dori să repetăm astfel de acţiuni, deoarece ele apropie oamenii, contribuind la dezvoltarea tineretului, atât din punct de vedere sportiv, cât şi educaţional. A contat evenimentul în sine şi mai puţin scorul”, ne-a declarat “Papi”, la final.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară  (USAMV) completează lista membrilor fondatori ai FC Universitatea Cluj, alături de Universitatea Babeş-Bolyai (UBB), Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” (UMF), Universitatea Tehnică (UTCN), Universitatea de Artă şi Design (UAD), respectiv Academia de Muzică “Gheorghe Dima”.

 

 

 

Leave a Reply