versiune BETA

“Șepcile roșii”, față în față cu ISCT

“Studenții” primesc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, vizita formației Industria Sârmei Câmpia Turzii, într-un meci din cadrul etapei a 27-a.

După ce miercuri s-a impus fără probleme în fieful celor de la Viile Dejului (4-0), câștigând matematic seria din care face parte, “U” Cluj își dă din nou întâlnire cu fanii săi, de această dată pe terenul sintetic de la Baza Sportivă “Dan Anca”. Chiar dacă nu îi va avea la dispoziție pe Alexandru Păcurar, Claudiu Rogozan respectiv Iuliu Hațiegan, toți trei accidentați, antrenorul Marius Popescu ia în calcul numai victoria. Asta și pentru că vârful Brian Lemac și-a ispășit etapa de suspendare, iar sâmbătă va fi în lot.

Ne așteaptă un nou meci dificil, dar pe care vrem să-l câștigăm, mai ales pentru că revenim în fața propriilor suporteri. Deși jucăm la Baza Sportivă “Dan Anca”, mi-aș dori ca fanii să fie alături de noi în număr cât mai mare, la fel ca până acum. Țin să-i felicit pe băieții mei pentru bifarea primului obiectiv, câștigarea matematică a seriei, au muncit enorm pentru asta, merită lăudați. Acum nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe restul partidelor din campionat, după care gândul ne va fi doar la barajul de promovare. Sper să fim feriți de alte accidentări, iar fotbaliștii care lipsesc deja să se refacă în cel mai scurt timp”, ne-a declarat “Papi”.

Înaintea acestei partide, Industria Sârmei Câmpia Turzii ocupa locul 10, cu 26 de puncte.

Biletele costă 10 lei (intrarea generală) și se găsesc la standul nostru din Iulius Mall (vineri, până la ora 22:00), dar și sâmbătă, până la startul partidei. În ziua meciului ele vor fi disponibile la Baza Sportivă “Dan Anca” începând cu ora 10:00. Copiii sub 14 ani însoțiți de un adult vor avea accesul gratuit.

Foto: Cristian Cosma

 

 

Leave a Reply