versiune BETA

CS Florești revine pe Cluj Arena. “Vor fi motivați, în tur ne-au pus probleme”

“Studenții” vor întâlni duminică, pe teren propriu, formația clasată pe locul 5, într-un meci din cadrul etapei a XXV-a.

După o serie de trei deplasări consecutive, “Șepcile roșii” se întorc acasă, în fața propriilor suporteri, pentru partida cu CS Florești. În tur, tot pe Cluj Arena, echipa noastră s-a impus la limită, scor 2-1, la capătul unei întâlniri pe care a controlat-o, dar în care s-a jucat cu ocaziile. Brian Lemac și Dorin Goga au semnat atunci golurile “alb-negrilor”, Cucuruzan reducând din diferență.

Vom întâlni o echipă împotriva căreia am obținut cea mai strânsă victorie din tur. Atunci ne-a pus probleme, dar asta și pe fondul numeroaselor noastre ratări. CS Florești are jucători care au trecut prin Liga a III-a, chiar și a II-a, stă bine la capitolul experiență. Sunt convins că va reveni pe Cluj Arena cel puțin la fel de motivată, în încercarea de a obține ceva din acest meci, dar noi trebuie să rămânem lucizi și să ne facem jocul nostru. Vrem să legăm un nou succes, dacă se poate cu un public numeros în spate. Victoriile au un farmec aparte în fața unui stadion cât mai plin, așa cum ne-am dori să avem mâine (duminică, n.red)”, ne-a declarat antrenorul Marius Popescu, la finalul antrenamentului din această dimineață.

FC Universitatea Cluj – CS Florești se joacă duminică, cu începere de la ora 18:00, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Tichetele se găsesc atât la standul nostru din Iulius Mall (astăzi, până la ora 22:00, duminică: 10:00-18:00), cât și la casieriile stadionului (astăzi, până la ora 18:00, duminică: 16:00-18:00).

Înaintea acestei întâlniri, “studenții” au un avans de 8 puncte față de principalele urmăritoare, Sticla Arieșul Turda și Olimpia Gherla. Floreștenii ocupă locul 5, cu 42 de puncte.

Foto: Cristian Cosma (arhivă)

Leave a Reply