versiune BETA

FC Universitatea Cluj caută talente

“U” Cluj a revenit în vara anului trecut la originile sale de club studențesc, într-o nouă organizare, dar și cu o nouă abordare managerială, întorcându-se cu fața spre comunitate. Cu un puternic centru de copii și juniori în spate, celebru la nivel național datorită numelor pe care le-a dat fotbalului românesc (printre care și Ioan Ovidiu Sabău, Cristinel Pojar, Marius Popescu, Zsolt Szilagyi, Gabriel Giurgiu, Dorin Goga, Alexandru Păcurar, Octavian Abrudan, George Florescu sau Răzvan Cociș), Universitatea duce mai departe această tradiție și pune accentul, în plan sportiv, pe creșterea jucătorilor produși în propria academie.

FC Universitatea Cluj organizează marți, 9 mai, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, un trial care-i vizează pe juniorii născuți în anii 2000 (Under 17), 2001 (U16) și 2002 (U15). Jucătorii sunt așteptați la ora 11:45 (prezența), selecția propriu-zisă derulându-se în intervalul 13:00-15:00. Staff-ul tehnic prezent la trial va fi format din Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Cojocaru, Marius Popescu, Zsolt Szilagyi, Călin Sălagean și Septimiu Ormenișan.

Fiecare participant se va prezenta la teren cu:

  • echipamentul sportiv propriu
  • actul de identitate
  • eventualul acord scris al clubului de care aparține privind participarea la trial
  • eventuala adeverință medicală care să ateste faptul că jucătorul este apt din punct de vedere sportiv

 Înscrierile se pot face trimițând un e-mail la adresa contact@fcuniversitateacluj.ro (numele și prenumele jucătorului, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul pe care evoluează, număr de telefon – personal sau al părinților) sau telefonic, la următoarele numere: 0745.991.315 (Călin Sălăgean), 0754.535.289 (Bogdan Cantor), 0744.798.223 (Mircea Cojocaru).

Îi așteptăm, așadar, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, pe toți cei care își doresc să se alăture familiei Universității Cluj, una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România.

Foto (1): Cristian Cosma

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply