versiune BETA

Deplasările continuă. “Studenții” merg la Tritenii de Jos

“Șepcile roșii” vor juca sâmbătă, la ora 17:00, restanța din cadrul etapei a XVII-a, cu Unirea Tritenii de Jos.

Va fi a treia deplasare consecutivă a lunii aprilie, după victoria de la Gherla, din campionat, cu Olimpia (1-0), respectiv cea din sferturile de finală ale Cupei României, de la Iclod, cu Vulturul Real Fundătura (13-0).

Meciul următor e întotdeauna cel mai important, indiferent de numele adversarului sau de poziția sa în clasament. Vom întâlni o echipă care va încerca să ne pună probleme, la fel ca toate celelalte care au jucat împotriva Universității Cluj, dar obiectivul nostru este victoria și vrem să-l îndeplinim în urma unei prestații bune. Deși este o nouă deplasare, sper ca fanii să vină și de această dată în număr cât mai mare alături de noi, să ne susțină la fel ca până acum, deoarece doar împreună suntem mai puternici, iar asta s-a văzut mereu. În perioada următoare vom avea un program destul de încărcat, peste care sperăm să trecem cu bine, fără probleme de lot sau alte neplăceri”, ne-a declarat antrenorul Marius Popescu.

Înaintea acestei partide, linia de clasament a “studențior” indică 19 victorii, o remiză și 58 de puncte, în timp ce Unirea Triteni ocupă locul 10, cu 25 de puncte. În tur, victoria Universității a fost clară: 12-0.

Foto: Cristian Cosma

 

Leave a Reply