versiune BETA

“Studenții”, în fața “sferturilor” Cupei României: “Vrem să ajungem cât mai departe”

Universitatea Cluj o va întâlni duminică, la ora 15:00, pe Vulturul Real Fundătura (Liga a V-a), în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană.

Partida se va disputa pe terenul sintetic din Iclod, acolo unde elevii lui Marius Popescu au jucat un meci amical în toamna anului trecut, cu ocazia inaugurării bazei sportive din comună.

Ne așteaptă un meci dificil, echipa din Fundătura va fi și ea motivată, dat fiind faptul că va evolua împotriva “Șepcilor roșii”. Noi jucăm toate partidele la victorie, indiferent că ele sunt amicale sau oficiale, așa că duminică ne așteptăm să obținem un nou succes. Ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa României, o tratăm cu multă seriozitate. Așteptăm fanii în număr cât mai mare la Iclod, să fie din nou la înălțime și să nu uite că sprijinul lor contează enorm pentru noi. Sunt cei mai frumoși din țară și nu ai cum să nu-i iubești”, ne-a declarat atacantul Iuliu Hațiegan (foto, centru).

Tot în Cupa României, dar în faza a II-a a competiției, “studenții” s-au impus anul trecut cu 5-1, pe Cluj Arena, în fața Sticlei Arieșul Turda.

Semifinalele sunt programate în luna mai, iar finala după ultima etapă a campionatului, la începutul lunii iunie.

Foto: Silviu Cristea

Leave a Reply