versiune BETA

Marius Popescu, despre Olimpia Gherla: “Merită locul 2, dar vrem s-o învingem”

Antrenorul Universității Cluj așteaptă o nouă victorie din partea elevilor săi, de această dată în fieful ocupantei poziției secunde.

“Studenții” au câștigat cu 2-0 întâlnirea din tur, prin reușitele lui Moșuți și Hațiegan, iar mâine vor avea ocazia să mai facă un pas spre Liga a III-a.

Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe bune, care își merită locul ocupat în clasament. Olimpia Gherla ne-a pus probleme în tur, dar am reușit să trecem peste momentul psihologic care a intervenit la un moment dat și am câștigat. Asta îmi doresc și mâine, să văd implicare din partea băieților mei și să obținem o nouă victorie, chiar dacă vom juca pe o suprafață dificilă. Vrem ca suporterii să fie și de această dată alături de noi în număr mare, cu toate că va fi o zi specială din punct de vedere religios, Sâmbăta Mare, iar după încheierea partidei să ne bucurăm împreună. Le urez tuturor fanilor Universității Cluj, încă de acum, Sărbători Fericite!”, a declarat “Papi”, la finalul antrenamentului din această dimineață.

“Șepcile roșii” au strâns 55 de puncte, cu opt mai multe față de Atletic Olimpia Gherla și nouă peste Sticla Arieșul Turda, ultima ocupantă a podiumului. Întâlnirea contează pentru etapa a XXII-a și este programată la ora 15:00.

Foto: Cristian Cosma

 

Leave a Reply