versiune BETA

Stabilim noi recorduri. CFR Dej – “U” Cluj 0-5

“Studenții” au ajuns la un total de 101 goluri marcate în campionat, după victoria clară obținută astăzi pe terenul “lanternei roșii”.

Susținută de peste 500 de fani, Universitatea Cluj a tranșat partida încă din prima jumătate de oră. Golgheterul Brian Lemac a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitură de cap, după o centrare din banda stângă și tot el a majorat avantajul cu o execuție din interiorul careului (20). Atacul următor l-a avut în prim-plan pe Manu, cel care a înșirat câțiva adversari, însă n-a găsit spațiul porții (27), dar Hațiegan avea să marcheze din penalty (33), stabilind scorul pauzei.

Partea secundă a debutat cu ocazia uriașă a aceluiași Hațiegan, în timp ce Takacs a luat la țintă transversala, din câțiva metri. În cele din urmă, Lemac a izbutit hattrick-ul (54), iar Goga a semnat, pe final, ultima reușită a zilei (86).

Grație acestei victorii, “U” Cluj s-a distanțat la cinci puncte de Olimpia Gherla, ocupanta locului secund, având și un meci mai puțin disputat, iar runda viitoare va primi vizita celor de la Someșul Gilău. Întâlnirea este programată sâmbătă, la ora 15:00, la Baza Sportivă “Dan Anca”.

Antrenorii Marius Popescu și Zsolt Szilagyi au trimis pe teren următorul “11”:

Man – Budăcan (59, Fizeșan), Abrudan, Ionescu (69, Irimie), Manu – Giurgiu, Rogozan (81, Budin) – Takacs, Hațiegan, Goga – Lemac (75, Salcău).

Foto: Cristian Cosma / Upfoto.ro

Leave a Reply