versiune BETA

Spectacol pe Cluj Arena. “U” Cluj – CFR Dej 7-0

Universitatea Cluj n-a avut emoții cu CFR Dej, astăzi, pe Cluj Arena, într-un meci din cadrul etapei a III-a din Liga a IV-a.

Partida a început cu un moment de reculegere ținut în memoria unui vechi suporter al “Șepcilor roșii”, Gabriel Gagiu, decedat zilele trecute. Pe teren, “studenții” au avut nevoie de numai zece minute pentru a deschide scorul, Brian Lemac, golgheterul echipei noastre, înscriind cu un șut imparabil din interiorul careului. “U” a dominat clar, dar și-a dublat avantajul abia spre finalul primei reprize, după penalty-ul transformat de Hațiegan (34).
Acesta a fost, de altfel, scorul cu care s-a intrat la cabine.

Partea a doua a debutat cu golul lui Bercea, care a înscris cu o lovitură de cap (53), fiind imitat de “veteranul” Goga, în minutul 65, în urma unui corner. Cîndea și-a trecut și el numele în dreptul marcatorilor, cu o execuție identică (72), iar Lemac a înscris din nou, de această dată pentru 6-0 (82). Introdus între timp, Pintea a marcat la ultima faza a meciului, stabilind scorul final. La meciul de astăzi au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

“Studenții” au acumulat, astfel, 6 puncte, și au un golaveraj remarcabil după două etape: 19-0. Runda viitoare, programată sâmbătă, Universitatea va juca la Gilău, cu Someșul.

Antrenorul Marius Popescu a aliniat următorul “11”: Man – Fizeșan, Abrudan, Cîndea, Hîmpea – Giurgiu (C), Moșuți – Lemac, Goga, Bercea – Hațiegan.

Au mai evoluat: Popa, Irimie, Pașca și Pintea.

Fotografii: Noemi Adrienn

Leave a Reply